Vi säger ”Hej Mats”

  • Inläggskategori:Information
En trogen medlem som har koll på flödet, både i klubbkassan och på dansgolvet. Vi säger ”HEJ!” till Mats.
HEJ MATS HUR ÄR LÄGET?
Tack som frågar, bara finfint.
GE OSS DINA STARKASTE ARGUMENT TILL VARFÖR MAN SKA BÖRJA DANSA. 
Jag var, när jag var yngre, som så många andra, en av dem som inte ville synas eller höras, jag var väldigt blyg. Att lära sig dansa innebar för mig att mitt självförtroende ökade och gav mig grunder för att våga ta för mig av livet. Jag har aldrig ångrat att jag började dansa vid 15 års ålder. Jag vill att fler ska få uppleva den resa som dansen inneburit för mig.
VAD ÄR DET BÄSTA MED DANS ENLIGT DIG?
Jag har ofta fått frågan och brukar sammanfatta den med tre ord: Takt, närhet och endorfinskapande. En dans med bra dansmusik tillsammans med en tjej som följer hur lätt som helst, kan man må så mycket bättre än det? Man är hög flera dagar efteråt.
VAD ÄR DET BÄSTA MED ÖBRK?
Öbrk är en bra väg att lära sig dansa, träffa en mängd likasinnade och trevliga människor och lyssna på dansmusik. Rekommenderar dessutom att man engagerar ideellt i klubbens inre liv, det ger en väldig tillfredsställelse.
BESKRIV EN BRA DANSLÅT. 
En bra danslåt kan vara snabb eller lugn, men den ger en känsla av att man är ett med tjejen. Min favoritlåt är gammal, men den håller än och är underbar: ELO med Hold on tight.
VAD SER DU FRAM EMOT UNDER VÅREN?
Att vi ska börja dansa och att klubben ska komma tillbaka med verksamhet som före pandemin. Sedan ska jag förutom danser hinna med lite skidåkning i Åre och 1-2 månader i Spanien.
OM MATS:
Ålder: 64
Yrke: svår fråga, deltidskonsult i egen firma, ideellt arbetande och pensionär.
Medlem sedan: 2001, har suttit i ÖBRK styrelsen sedan 2005.
Dansar helst till: Jannez har alltid varit mina favoriter för dom är så fina killar, men jag dansar gärna till alla band, avverkar gärna 80 band på en vecka i Malung.
Beskriv dans med ett ord: Underbart.