VI SÄGER ”HEJ MARCUS!”

  • Inläggskategori:Information
Den 4 dec avslutar Medlemskommittén sin del av terminen med en Jack and Jill. En av våra domare har provat på det mesta inför publik, men hur är det med dansen? Vi säger ”HEJ” till tv-personligheten Marcus Noterius.

MARCUS, DU HAR PROVAT PÅ MYCKET INFÖR PUBLIK, MEN HAR DU DANSAT I TV NÅGON GÅNG?
Nej, jag har faktiskt aldrig dansat inför publik. Jag har provsjungit för en kör en gång i direktsändning i Nyhetsmorgon. Men faktiskt aldrig dansat. Det var på gång att jag skulle få lära mig dansa i Nyhetsmorgon en gång för något år sedan, men då satte tyvärr pandemin käppar i hjulet. Men det skulle vara kul att få prova på att lära mig dansa.

VAD ÄR DIN RELATION TILL DANS?

Jag är en frekvent tittare på Let’s Dance i TV4. Men utöver det har jag tyvärr inte kommit i kontakt med dans så ofta. Kommer ju ihåg när jag gick i skolan, då fick vi ju dansa några gånger. Samt dansat på någon avslutning med badmintonklubben någon gång på Storsjöskolan. Men annars inte så mycket, tyvärr. Har varit på någon dans i någon folkpark några gånger genom åren.

VAD TÄNKER DU OM ATT DU SKA BEDÖMA ANDRAS DANS?

Det ska bli sååå kul. Jag ser verkligen fram emot detta. Jag tycker dans är en fantastisk aktivitet och när jag tittar på dans blir jag glad och dansparens energi och glädje smittar av sig på mig. Jag har ju inte expertkunskaper men jag ska försöka göra mitt bästa ändå.

VÅR KLUBB GÅR UNDER PAROLLEN ”DANSGLÄDJE FÖR ALLA”. VAD LÄSER DU SOM UTOMSTÅENDE IN I DE ORDEN?

Att vem som helst kan lär sig dansa och att uppskatta det. Och att dans är glädje och att det ger positiv energi.

OM MARCUS:

Ålder: 46
Yrke: Journalist på TV4Nyheterna och Nyhetsmorgon
Bästa danslåten: Blue Hawaii