Välkommen till Östersunds Bugg o Rock'n'Roll Klubb

40-ÅRSFESTEN BILDSPEL

Bildspel 40-årsfesten

Klubben vill passa på att tacka alla som medverkade på 40-årsfesten.

Klicka på bilden eller länken nedan för att ta dig till bildspelet.

https://obrk.se/bildspel-40-arsfesten/

FLER KURSER I HÖST

Vi är medvetna om att Bugg Blå och Lila är hett eftertraktade kurser som snabbt blir fullbokade. Därför är vi glada att kunna utöka med Bugg Avancerad samt Foxtrot under hösten 2023. Startdatum blir 11 september på Danskompaniet.

För att kunna genomföra den utökade verksamheten så innebär det att kurserna Bugg Blå och Bugg Lila flyttar till Sandviken.

Om du är anmäld på Bugg Blå eller Lila, men vill byta till Bugg Avancerad eller Foxtrot: Anmäl dig till den kurs du vill gå istället och skriv i Meddelande att du vill byta. Bugg Avancerad och Foxtrot öppnar för anmälan på https://dans.se/shop/?org=obrk;maxRows=0;new den 27 augusti kl. 20:00.

REDO FÖR DANSKURS...?

Höstens kurser startar den 11 september och utbudet finns att se här:

https://dans.se

Anmälan öppnar den 6 augusti kl. 20:00, men titta redan nu för att göra plats i din höstkalender. Har du möjlighet att anmäla dig tillsammans med någon, s.k. paranmälan, så ökar det dina chanser att bli antagen.

Häng på låset den 6 augusti och välkommen till en svängig kurshöst.

Ungdomshäng

Vill du bli en av oss?

Klubbens ungdomskomitte söker nu nya ungdomar som vill vara med och fortsätta utveckla vårt Ungdomshäng, där vi träffas en gång i månaden för att, dansa, hänga och fika.
Vi planerar att träffas måndagarna:
4 september
2 oktober
6 november
4 december

Maila oss i styrelsen, eller skriv här, så kontaktar vi dig.

Om det är någon vuxen som också är intresserad av att vara med, så hör av dig du också. 🌸

BESTÄLL NYA KLUBBKLÄDER

DANSGLÄDJE FÖR ALLA MED SCHYSSTA SULOR

För inte förstöra det fina dansgolvet ber vi att
(eller snarare kräver att) du byter skor innan du dansar på Danskompaniet.

Högklackat, uteskor eller andra skor som kan ge märken i golvet får ej användas i någon studio.

Varmt välkommen till våra kursstarter och medlemskvällar.

Senaste nytt

  • INFO OM VÅRENS DANSKURSER 5 december, 2023 - Hej alla dansglada Anmälan till vårens kurser kommer att läggas upp på ÖBRKs hemsida och Facebook/Instagram innan årsskiftet. Håll utkik!
  • Kurshelg Lindy Hop i Östersund 28 november, 2023 - Intresserad av att lära dig Lindy Hop, då vill vi passa på att tipsa om följande event 9-10 december. Gå in på länken om du är intresserad.https://www.facebook.com/events/s/kurshelg-lindy-hop-i-ostersund/1115548456522867/
  • UNGDOMSHÄNG DECEMBER 20 november, 2023 - Då var det dax igen, decembers månadshäng. Vi ses den 4 december på Verket för att träffas, spela kort, fika framförallt DANSA.
  • MEDLEMSKVÄLLAR 2024 12 november, 2023 - Nuvarande medlemskommitté har funnits i några år och har anordnat fester, dansuppvisningar och framför allt medlemskvällar. Nu lämnar de plats för andra kreativa medlemmar med fokus att driva våra medlemskvällar från och med vårterminen 2024. Om du är intresserad, skicka…
  • UNGDOMSHÄNG NOVEMBER 3 november, 2023 - Då var det dax igen, novembers månadshäng. Vi ses den 6 november på Verket för att träffas, spela kort, fika framförallt DANSA.
  • PROVA NYA KLUBBKLÄDERNA 19 oktober, 2023 - Under söndagens medlemskväll kommer det finnas möjlighet att prova våra nya klubbkläder som ni kan beställa via vår föreningssida hos Stadium. Länk finner ni via bilden längst ner på vår hemsida.

Kalender

Anmälan

Anmälningar till kurser samt andra aktiviteter.

Medlemsansökan

Östersund Bugg o Rock'n'Roll Klubb hälsar dig välkommen till oss som medlem. För mer information klicka på Medlem i menyn.

Sommardansskolan 2023
Håll dig uppdaterad på vår hemsida och sociala medier.
Mer info på SDS hemsidan