Välkommen till Östersunds Bugg o Rock'n'Roll Klubb

40-ÅRSFESTEN BILDSPEL

Bildspel 40-årsfesten

Klubben vill passa på att tacka alla som medverkade på 40-årsfesten.

Klicka på bilden eller länken nedan för att ta dig till bildspelet.

https://obrk.se/bildspel-40-arsfesten/

FLER KURSER I HÖST

Vi är medvetna om att Bugg Blå och Lila är hett eftertraktade kurser som snabbt blir fullbokade. Därför är vi glada att kunna utöka med Bugg Avancerad samt Foxtrot under hösten 2023. Startdatum blir 11 september på Danskompaniet.

För att kunna genomföra den utökade verksamheten så innebär det att kurserna Bugg Blå och Bugg Lila flyttar till Sandviken.

Om du är anmäld på Bugg Blå eller Lila, men vill byta till Bugg Avancerad eller Foxtrot: Anmäl dig till den kurs du vill gå istället och skriv i Meddelande att du vill byta. Bugg Avancerad och Foxtrot öppnar för anmälan på https://dans.se/shop/?org=obrk;maxRows=0;new den 27 augusti kl. 20:00.

REDO FÖR DANSKURS...?

Höstens kurser startar den 11 september och utbudet finns att se här:

https://dans.se

Anmälan öppnar den 6 augusti kl. 20:00, men titta redan nu för att göra plats i din höstkalender. Har du möjlighet att anmäla dig tillsammans med någon, s.k. paranmälan, så ökar det dina chanser att bli antagen.

Häng på låset den 6 augusti och välkommen till en svängig kurshöst.

Ungdomshäng

Vill du bli en av oss?

Klubbens ungdomskomitte söker nu nya ungdomar som vill vara med och fortsätta utveckla vårt Ungdomshäng, där vi träffas en gång i månaden för att, dansa, hänga och fika.
Vi planerar att träffas måndagarna:
4 september
2 oktober
6 november
4 december

Maila oss i styrelsen, eller skriv här, så kontaktar vi dig.

Om det är någon vuxen som också är intresserad av att vara med, så hör av dig du också. 🌸

BESTÄLL NYA KLUBBKLÄDER

DANSGLÄDJE FÖR ALLA MED SCHYSSTA SULOR

För inte förstöra det fina dansgolvet ber vi att
(eller snarare kräver att) du byter skor innan du dansar på Danskompaniet.

Högklackat, uteskor eller andra skor som kan ge märken i golvet får ej användas i någon studio.

Varmt välkommen till våra kursstarter och medlemskvällar.

Senaste nytt

  • SPRINGMEET 2024 12 maj, 2024 - ÖBRK DANSAR PÅ SPRINGMEET! Springmeet, Optands Flygfält lördag den 18 maj. Vi behöver DIN hjälp att marknadsföra ÖBRK. Visa att hos oss har vi inga begränsningar på varken ålder eller kunskapsnivå. DANSGLÄDJE FÖR ALLA! KARNEVAL OCH DANS Häng med på…
  • KOM IHÅG 27 APRIL 25 april, 2024 - Streaks bjuder upp till dans på Sandviken den 27 april kl. 20-23. Välkommen redan kl. 19:00 då vi har uppvärmning till dj. Entré 100 kr betalas med swish. Välkommen!
  • INFO DANSKURSSCHEMA 22 april, 2024 - Vi har noterat att det har smygit in en felaktighet i danskurskalendern, där dagens träningar inte syns i kalendern. Kalendervyn är uppdaterad så att kurserna syns, ordinarie tider gäller.
  • UNGDOMSHÄNG 18 mars, 2024 - Då är det dags för klubbens häng. Varmt välkomna ungdomar mellan 13-19år
  • VÅRENS UNGDOMSHÄNG 23 januari, 2024 - Nytt år och nya Ungdomshäng, den här terminen blir det den sista måndagen varje månad. Välkomna på fika, dans och häng.
  • PROVA NYA KLUBBKLÄDERNA 19 oktober, 2023 - Under söndagens medlemskväll kommer det finnas möjlighet att prova våra nya klubbkläder som ni kan beställa via vår föreningssida hos Stadium. Länk finner ni via bilden längst ner på vår hemsida.

Kalender

Anmälan

Anmälningar till kurser samt andra aktiviteter.

Medlemsansökan

Östersund Bugg o Rock'n'Roll Klubb hälsar dig välkommen till oss som medlem. För mer information klicka på Medlem i menyn.

Sommardansskolan 2023
Håll dig uppdaterad på vår hemsida och sociala medier.
Mer info på SDS hemsidan